When experience creates results

IMG_2779.JPG

Urth-Adventures - Skandinaviens nye Hot Spot for Adventure Travel

Vi tilbyder bjergbestigning og ekspeditioner til det meste af kloden.Vi bygger Tailor-Made adventures for vores kvalitetsbevidste kunder og vores stærke setup bygger på mere end 20 års erfaring fra bjergene. #AdventureDoneRight

Urth-Adventures - Vi har den største erfaring og den mest successfulde Track Record

Everest BC og Ama Dablam Canon 277.JPG

Bjergbestigning: Hos Urth-Adventures elsker vi det ekstraordinære og netop det formidler vi videre til vores kunder. Vores mission er at tilbyde specialdesignet bjergbestigning og ekspeditioner til et håndplukket udvalg af verdens smukkeste og mest kendte bjerge. Vi har erfaringen og tilbyder det stærkeste setup til at lede og organisere din næste bjergtur. Innovation er vigtig for os - vi tænker nyt og tilbyder alt fra personlig vejledning, udstyr og træning - inden afgang til bjergene. Vi rejser i små stærke grupper med den bedste service og de mest erfarne guider. Dette giver dig, de bedste muligheder for en sussesfuld rejse og bestigning.

Summit - EXCLUSIVE er vores nye stærke setup. Vi tilbyder med vores mangeårig erfaring og stærke samarbejdspartnere over hele verden, at opsætte og guide den ultimative high-end rejse og bestigning til netop det bjerg du drømmer om. Vi er med fra A-Z og skaber de bedste rammer for din bestigning. Ultimativt eventyr på den helt rigtige måde.

Naturen: Med respekt for naturen, det sårbare miljø og den enestående kultur i de lande vi besøger, ønsker vi med omtanke og nøje planlægning, at tilbyde vores ekspeditioner og bestigninger. Vi tager vores opgave seriøst og naturen er kun til låns - Dette er vigtige elementer for os og måden vi passer på vores allesammens smukke bjerge.

Velkommen til vores hjemmebane

Vi har været der - Nu er det din tur