Summit-EXCLUSIVE

Urth-Adventures tilbyder Tailer-Made planlægning og setup af dit helt eget bjergprojekt og drømmerejse

Din tur og dit bjerg…Urth-Adventures guider fra 1:1 med high-end service, største erfaring og kvalitet igennem hele forløbet. Fra ide til du er sikkert hjemme igen. Dette setup tilbydes dem, der ønsker det ekstraordinære og en helt unik bestigning. Fokus på sikkerhed og oplevelser langt ud over det sædvanlige. Private Guide til dit bjerg!

Vi ved hvad ambitioner og eventyr betyder, men vi ved også at din tid er kostbar når drømmene skal planlægges og føres ud i livet. Urth-Adventures tilbyder unikke muligheder for opsætning og etablering af dit helt eget setup. Vi er med fra start og guider hele vejen til toppen og til du er sikkert hjemme igen.

Urth-Adventures har mere end 20 års erfaring fra bjergene og med organisering af rejser og ekspeditioner. Dette er passion for os..og din garanti for at vi tager alle elementer seriøst og ikke mindst har erfaringen til at gøre det. Vores know-how og special udvalgte samarbejdspartnere rundt om i verden, betyder at vi altid kan tilbyde dig den bedste kvalitet igennem hele forløbet.

Vi kan arrangere og guide private - såvel som business rejser og ekspeditioner til netop det bjerg du ønsker at bestige. Vi kan tilføje alt fra ekstra bærere, guider, akklimatiseringsdage til komplette udstyrspakker og træningsforløb. Let us know.. og vi finder den løsning der passer din tidsplan og erfaring bedst. Vi har erfaringen og 100% styr på planlægningen…..Hvad er din drøm?

Dertil opsætter og giver vi selvfølgelig også mulighed for at familien, samboen eller vennerne, som gerne vil være med på en tur uden selv at skulle klatre, kan få en fantastisk oplevelse.

Vi kan arrangere og guide dig på alt fra Hundeslædeturer i Grønland til bestigning af Mount Everest i Nepal

Vi har været der - Nu er det din tur

Summit-EXCLUSIVE

Vil du vide mere?

kontakt Jakob Urth for en uforpligtende snak